Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan nőjön meg a hajam...

Hogyan nőjön meg a hajam nagyon gyorsan kb 10 centit? (Pénz nem akadály)

Figyelt kérdés
Ricinusolajat használok 1 hónapja...változást még nem észleletem sajnos -.- Valami tabletta vagy akármi amitől atomra nő hajam???

2012. jún. 25. 20:50
1 2
 1/12 anonim válasza:
hajhosszabítás
2012. jún. 25. 20:51
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

a ricinusolaj nem 1 hónap alatt fejti ki a hatását, kell neki kb 3 hónap is. Esetleg vegyél valami szépségtablettát, nevet pontosan nem tudok, de vannak jók benne, nézz szét a gyógyszertárosnál hogy mi a választék.

Ha a pénz nem akadály, akkor tegyél fel póthajat addig, amíg meg nem nő olyan hosszúra a hajad. Aztán meg majd leszedeted.

2012. jún. 25. 20:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Van póthajam de..látszik hogy nem az enyém és zavar is...
2012. jún. 25. 20:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor normálisat rakassál fel, ne a legolcsóbb fodrásszal, hanem olyannal aki jó is, és kérd ki a tanácsát, hogy mivel tudod ápolni, hogy igazinak tűnjön. Ha a pénz nem akadály akkor ezt kell csinálni :)
2012. jún. 25. 20:56
 5/12 anonim válasza:
az első vagyok.. nekem évek óta póthajam van, de senki nem mondja meg h nem az enyém... :) rossz minőségű a haj amit felrakatsz :)
2012. jún. 25. 20:58
 6/12 A kérdező kommentje:
De én SAJÁT HAJAMAT AKAROM hogy hosszú legyen!!!Nem azt kérdeztem hogy hogyan legyen hosszú hajam bármiylen módon,hanem azt hogy sajátomat hogyan növesszem emg!!!Úgyhogy légyszíves a kérdésre válaszoljatok!!!Köszönöm!
2012. jún. 25. 21:00
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

A kérdésedre válaszolt mindenki!!!! Nem kell sok írásjelet írni, így is megértjük hogy mivan, de ha egyszerűen nincs olyan szer, amitől holnapra már térdig érő hajad lesz akkor nincs! Írtam, hogy a ricinusolaj csak 2-3 hónapra rá fejti ki a hatását, és ugyanígy van a gyógyszerekkel, samponokkal, balzsamokkal is.

Csináltasd meg szépre a póthajadat, és várd meg amíg olyanra nő az eredeti hajad, amilyen hosszúságúra szeretnéd. Minden hónapban vágass le belőle 1-2 centit, hogy jobban nőjön, használj hővédőt, de jó minőségűt, hogy ha esetleg vasalod v göndöríted, akkor ne sz*ard el a hajad. A hővédőről meg samponról meg balzsamról kérd ki a fodrászod tanácsát, hogy milyet használj, ő fog segíteni, hogy melyik a legjobb a te hajadnak.

Na ba*ssza meg!!

2012. jún. 25. 21:06
 8/12 A kérdező kommentje:
xD NA ez már jobban tetszik,köszi!
2012. jún. 25. 21:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha így jobban tetszik nem értem miért nem értetted meg az első válaszunkból.. úgy látszik te csak a durva nyers szavakból érted :)
2012. jún. 25. 21:24
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
elkényeztett kölyök aki azthiszi magáról, hogy nagy valaki, csakmert apucinak pénze van.:) remélem kihullik a hajad:D nem vagy te olyan nagy valaki, csakhogy ilyen lekezelően viselkedhess velünk.:D szánalmas hisztis liba. ennyi vagy.:)
2012. jún. 25. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!