Igaz az mondás hogy mikor szerelmes az ember több pattanása van? Vagy az csak babona? 15L
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy eddig nem nagyon voltak pattanásaim, csak néhány apró a homlokomon, viszont mostanában előjött elég sok az arcomon is, főleg ott az orrom mellett, meg a homlokomon, de ezek másak mint eddig voltak, pirosabbak meg nagyobbak is:( anya mind azzal cukkol hogy ha lehet legyek még szerelmesebb, mivel szerinte attól jött elő ilyen hirtelen:D és az is igaz, hogy mostanában sokat beszélgetek egy fiúval és szerintem szerelmes is vagyok. Szerintetek? Lehet hogy csak a kamaszkor miatt vannak a pattanások, és teljesen véletlen, hogy pont most a napokban...? És mit tehetek ellenük?Nagyon foltos tőle az arcom mert világos bőröm van s kitűnnek, és csúnyít:S
Várom a hasznos tanácsadó válaszolókat:)
2012. okt. 11. 14:37
1/2 anonim válasza:
Hát mondjuk hogy erre én is kíváncsi vagyok. Én már a 21 is betöltöttem és csúnya piros gyulladt fájó pattanásaim vannak. 10-en évesen nem voltak ilyen problémáim, hogy mennyire van kapcsolatban a szerelemmel...azt nem hiszem, nem hallottam még, meg szerintem a tinikor miatt van mert 15 vagy....hogy mit lehet ellene tenni...azt nem tudom.
2/2 A kérdező kommentje:
értem, de tök fura, hogy pont egyszerre a kettő:) Már eddig is voltak, de azok aprók és sok egymás mellett, de ezek teljesen másak.
2012. okt. 11. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!