A sok víztől tényleg sima lesz az arcbőröm, vagy ez csak egy sötét babona?
Mostanában kezdett el nagyon pattanásosodni az arcom, nem tudom miért, 16 éves koromig alig volt egy-kettő, egyáltalán nem eszek semmi zsírosat, sőt...
Sok vizet iszok,nem nagyon sportolok, de ezért néha napján elmegyek futni.
Lehet a hormonváltozás, de nem tudom...annyi mindent kipróbáltam már,semmi nem használ.
17L
Én is 17 vagyok és nekem is nagyon :S....a hideg víz az tényleg feszesít, frissít, és a pattanásoknak sem rossz, de ettől függetlenül ápolni kell valamivel még....és ami a legfontosabb, hogy reggel és este minden krém elött hideg vízzel jól leöblíteni :)
Nekem bevált
Hm értem,köszönöm. Én a víz megivására gondoltam, te meg arra, hogy lemossam vele az arcom.
Az első mondatodban is csak mosásra célzol? :D
A víz megivása csak hidratál, azaz a ráncok ellen jó. Ez Rád még nem vonatkozik. :) Persze nem árt a sok víz.
Esténként le kell mosni arctejjel és tonizálni kell. Egyszer egy héten pedig peelingezhetsz (arcradír) bármivel, ami dörzsis, akár egy dörzsis törülköző. Jól bevizezed az arcod és utána megdörgölöd a türcsivel. Ez leszed egy kis hámréteget és vérbőséget is okoz, ami ugyancsak javítja a bőr állagát az anyag csere fokozódásával.
Arctejet és tonicot nem a "DM"-ben kellene venni, hanem kozmetikusnál. Tudom, hogy drágább, de nem véletlen.
Az Afroditének jók a tinis dolgai. Ha nagyon sok a pati, akkor néha arctisztításra is el kellene menni, hogy ne képződjenek óriási kráterek. Ha csak 1-1 van, akkor nem szükséges. Ha 1-1 nagyobb van, arra a teafaolaj is jóm csak vigyázz vele, mert nagyon szárít. Azt csak a pattanásra tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!