Milyen sörtekefe való vékony szálú hajra?
Fiú vagyok, hosszabb hajam van, kb a szemem alá ér.
Ilyen: [link]
Jó lenne egy sörtekefe, mert csak vízzel mosom és ez tisztítja is a hajat és puhává tenné. Örülnék, ha puha lenne:) Vaddisznó vagy disznósörte a jobb nekem?
Ez pl. disznósörte, de amúgy tényleg szokták kecskeszőrből is csinálni, az még puhább. Olyat használok a macskámon. :)
Nekem ez van meg, de inkább gumiágyasat vennék. Mondjuk nekem extra hosszú hajam van, szóval mások az igények.
De a te helyedben akkor is inkább vaddisznósörte kefét vennék, főleg ha tisztításra szeretnéd. Ez erősebb, jobban masszírozza a fejbőrt és távolítja el az elhalt hámsejteket.
Miért félsz tőle? Nem sérti fel a fejbőröd vagy ilyenek. Nyilván nem vagy olyan hülye, hogy annyira rányomd. :D
Az a legcélszerűbb. :)
Én is kinéztem magamnak egyet a neten, nagybátyámékkal akartam hozatni. Ott a boltban kérdezték, hogy milyen hajra kéne, nagybátyámék elmondták, hogy nagyon vastag fenékig érőre, erre egyből mondta az eladó, hogy az nem lesz jó. Rövidek lettek volna a sörtéi, így ajánlott egy másikat, igaz ennek is elég rövidek sajnos az én hajamhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!