Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok, akik vasaljátok a...

Csajok, akik vasaljátok a hajatokat, hogyan ápoljátok, hogy a lehető legkevésbé viselje meg a hajatokat?

Figyelt kérdés

2 éve "leszoktam" a hajvasalásról, hátha szebb és egészségesebb lesz a hajam, de nem vettem észre jelentős változást, pedig rendesen ápolom. Igaz, hogy szőke, festett hajam van, de mindig csak a tövét festem, tehát a hajam hossza sosincs festve. Most heti 2x, hajmosás után szeretném mindig vasalni a hajam, hogy ki is nézzen valahogy, mert amúgy rengeteg hajam van (pedig 3 hete vágattam és sokat ritkított is rajta a fodrász)és annyira nagy sörényem van, hogy nem érzem jól magam egyáltalán. Ha nem vasalom akkor mindig összefogom a hajam, de az már elég unalmas, és ráadásul a copfom is egy festőecsetre emlékeztet mert annyira dús. Nem értem, hogy a ritkítás mért nem látszik, pedig rengeteg hajam jött le akkor.

Szóval az érdekelne, hogy ti mikkel ápoljátok a hajatokat, hogy ne roncsolódjon annyira? :)

2012. szept. 29. 11:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Háthasikerül reménykedjünk!:)
2012. okt. 14. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!