Mit csináljak most a félig lenőtt, daueros hajammal ( több lent )?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy áprilisban daueroltattam a hajam. 2 hónapig tényleg jó volt, de elkezdett lenőni, én elkezdtem vasalni, és most a teteje tiszta lapos, alatta kb. 6-7 centivel meg göndör, ha nem vasalom... Ráadásul szálkásodik az egész, és borzalmas.
Az lenne a kérdésem, hogy tudjátok-e, hogyan növeszthetném le gyorsabban, vagy a szálkásodást hogyan gátolhatnám meg?
Akinek volt már ilyen haja, annak mennyi idő alatt nőtt le?
2012. szept. 23. 21:25
1/3 anonim válasza:
Ricinus olajjal meggyorsíthatod a növekedést. A szálkásodás ellen hajpakolást ajánlok, de az olaj azt is rendezi valamennyire.
2/3 anonim válasza:
Ricinusolaj, olivaolaj és tojássárgája heti 1x. Ez a legegyszerűbb de legnagyszerűbb hajpakolás. Balzsam helyett használj almaecetes vizes öblítést (azt már nem kell még 1x kiöblíteni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!