Mit csináljak a hajammal nedves időben?
Figyelt kérdés
A gondom, hogy bárhogyan is szárítom be a hajam, vagy akár vasalom, bármilyen ápoló, formázószert kenek rá, ha nedves, párás idő van kint 5perc alatt úgy néz ki mint a szalma, teljesen mű hatása van, furcsa tapintása és a frizurának annyi. Tudnátok e ajánlani valami bevált hajápolót vagy fixálót amivel el tudnám ezt kerülni? Köszi!2012. szept. 14. 10:54
1/5 anonim válasza:
Enyém is sajnos, pedig szögegyenes. De ha pára van akkor képes behullámosodni.
2/5 A kérdező kommentje:
Na akkor már ketten várjuk a segítő választ :)
2012. szept. 14. 13:58
3/5 anonim válasza:
Velem is ugyanez van :/ Pont ma volt ez..
Ilyenkor nem tudok mit csinálni, felkötöm :/
4/5 anonim válasza:
Szia(sztok):) nekem is ilyesmi a hajam és nekem azért van pár tippem. Nem csak a kiengedett haj lehet szép:)
Hosszú hajjal azért lehet mit kezdeni...
Pl. be lehet fonni..összefogod lófarokba és úgy fonod be, simán, vagy halszálkával..vagy valamelyik oldalra fonod simán vagy halszálkával:D kontyot is lehet csinálni..
Ha lófarokba kötöd azt is lehet variálni.
teszel bele pl. egy szalagot vagy akármi:D
Ezek szerintem pl. nagyon jók:
A 4. nagyon vagány:)
Vagy csináltok egy laza kontyot
Nem kell itt kétségbe esni:)
Annyi variáció van, hogy minden napra jut valami amíg párás idő van:)
Csak ügyesen *.*
22/L
5/5 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon ötletesek a frizurák amiket átküldtél, köszi szépen! :)
2012. szept. 17. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!