Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a toredezett...

Mit tegyek a toredezett hajammal? Hadjam le noni?

Figyelt kérdés
Viszonylag eleg hamar (2 3nap alatt)bezsirosodik a hajam.Ilyenkor inkabb fel szoktam kotni vagy csatolni.Ettol rendesen megtoredezett,a vege is megvolt,azokat levagtak.De a hajgumi okozta toredezes ellege fent van.Es semmi kepp nem szeretnek olyan rovid hajat!Van valami ami hejre alithatja?Vagy hadjam lenoni?Az utobbi idobe elkezdett a hajm is hulni a szokasosnal,kisebb nagyok hajszallak.Lehet hogy nem egessz hajszallak hanem csak onnan hulnak ahol megtortek?
2012. szept. 11. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Kérdezz meg egy fodrászt, biztos vannak mindenféle pakolások erre. A legjobb azonban az lenne, ha levágatnád, mert ha hagyod nőni, csak rosszabb lesz.

És ne haragudj, de alig lehet érteni, mit szeretnél, olyan borzalmas a helyesírásod.

2012. szept. 11. 18:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Régebben nekem is volt ilyen problémám, a fodrászom azt mondta, hogy ne fogjam olyan szorosan össze a hajam, és inkább puha hajgumit használjak. Biztos Te is észrevetted már, hogy némelyik hajgumi elég erős, durva tapintású. Ha ilyennel szorosan összefogod a hajad, na az kész merénylet a haj ellen.

Viszont vannak olyan hajgumik, amik pubákkal, ilyet vegyél és ne fogd annyira szorosra a hajad.

Nekem amióta ezt a 2 'szabályt' betartom, nincs ilyen problémám.

Egyébként én is féltem, hogy le kell válgni nagyon rövidre a hajam, de azt mondta a fodrászom, hogy elég, ha használok rá balzsamot és pakolást. És tényleg, most már nincs ilyen problémám, pedig nem lett le vágva a hajam. :D

2012. szept. 11. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!