Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?

Mit csináljak a hajammal?

Figyelt kérdés
Nem tudok mit csinálni a hajammal. Kb. vállig ér de annál kicsit hosszabb. ha kiengedem, nem áll jól, össze vissza áll, és még rövidebbnek tűnik mert van benne hullám. eddig össze kötve hordtam de már nagyon uncsi és törik is a hajam:/ és nem is akarom kivasalni mert növesztem és nem akarom hogy lekelljen vágni megint. Mit csináljak vele?:// Segítsetek
2012. szept. 22. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Pedig az lenne a legjobb neked ha vasalnád. Vegyél mellé hajvédőt és hasonló kencéket amik nem törik el a hajadat a vasalástól és ha növeszted használj ricinus olajat attól gyorsabban nő. ( :
2012. szept. 22. 20:18
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi:) de már próbáltam így.. de akkor is tört:/ és most is eléggé el van törve:/ ricinus olajat használtam nyáron. és jól is nőtt tőle! de mivel már nincs sok időm abbahagytam a suli miatt:/
2012. szept. 22. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:

A ricinusolaj akkor is jó, ha csak 1-1,5 órán át hagyod a hajadon. Miután hazaérsz suliból felkened, folpackkal betekered a hajad, törölközőt teszel rá, s miután megtanultál megmosod. Így nem sokkal több idő, mintha csak simán hajat mosnál, mert hasznosan töltöd az időt közben. Gyakorlatilag csak az a plussz idő, amíg felviszed az olajat.

Egyébként nézz a youtubeon videókat, nagyon jól lehet variálni a vállig érő hajat is. Különböző módokon összefogni, befonni, kontyolni, göndöríteni természetes módon. Ha más videók is érdekelnek, ajánlom Takács Nóra videóit is (tv2.hu/mokka), nagyon jó, nagyon egyszerű frizurákat szokott készíteni, jó ötleteket lehet belőle nyerni. :)

2012. szept. 22. 22:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D és a ricinusolajatm minden nap rakjam fel a hajamra?
2012. szept. 23. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Dehogyis! Akkor minden nap hajat kellene mosni, ami nem egészséges.

Hetente 1x vagy 2x elég, ha használok, ahányszor hajat mosol.

2012. szept. 23. 20:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. szept. 23. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!