Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő kell, hogy legalább...

Mennyi idő kell, hogy legalább 5-10 cm-et nőjön a hajam?

Figyelt kérdés

2 hete használom a Bánfi hajszeszt és sampont. Azért kezdtem el használni mert hosszabb hajat szeretnék természetes módon ( nem szerettem volna felvarratni ). Nektek mennyi idő után nőt 5-10 cm-et a hajatok?

16/L

2012. szept. 22. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
5-10 centit? havonta 1-2 centit nő az enyém, tehát kb 5 hónapba telik, akármit használok:)
2012. szept. 22. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem ricinusolaj használatával simán nő a hajam havi 2-3 cm-t is, bár nekem eleve gyorsan nő a hajam. Szerintem inkább ezt használd, 2-300 ft a gyógyszertárban, heti 1-2 alkalommal kell használni, hamar megvan, és sok a pozitív visszajelzés. :)
2012. szept. 22. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:

tavaly én is is voltam :D

ricinus olaj+revalid kapszula+bánfi sampon

olyan 10 cm-t nőtt a hajam fél év - 8 hónap alatt:D

de a egyszer végei le lettek vágatva :D

2012. szept. 22. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:

A haj átlagosan havi 1-2 cm-t nő, tehát szerintem 6-7 hónap alatt jelentős változást fogsz tapasztalni a hajad hosszát illetően. :)

Megkérdezhetném, hogy hol és mennyiért vetted a hajszeszt?

2012. szept. 22. 19:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Persze :) dm-be vettem 800 forintért :)
2012. szept. 29. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!