Miket csináljak h nőjön a mellem vagy valamit formálódjon, legalább egy mérettel nagyobb legyen?
én a farkamat szoktam a kezemmel simogatni, kb. 5 éve csinálom, enyhén nagyobbnak tűnik...
sztm. a Te mellednél is hatásos lenne. Ha érdekel a módszer, privizz rám... ;)
Emiatt ne érezd magad kevesebbnek, mert biztos vagyok benne, hogy vannak olyan személyek, akiknek ez bejön... köztük nekem is. Szóval ezen nem fog múlni semmi.
22/F
paskold péklapáttal, nyújtsad sodródeszkával. ha nagy nem is lesz, de lógni már úgy fog, mint a 60+nak
komolyan? erre nem lehet értelmesen válaszolni. őszintén sajnállak téged és a többi hozzád hasonlót, akit behülyítettek, hogy az élet szexből meg pénzből áll. egy lány nem attól lesz csinos, hogy tőgyei vannak, szőke haja, műkörme meg kiló smink. sőt, jobb esetben nem a külső az egyetlen, amivel hódít. inkább tanulj, művelődj, beszélgess sokféle emberekkel, akkor még lehet belőled valaki az életben. nagy szerencséd van, ha gondolkodásra szorulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!