Miért nem tudok nagyobb társaságban beszélgetni?
Gondolom az egyik ok, hogy egészen más témák merülnek fel négyszemközt, mint nagyobb társaságban. Próbálj társaságban is kapcsolódni a témához, oszd meg a gondolataidat.
Ha viszont nem érdekel a téma, akkor nem kell erőltetni. Nyugodtan mondhatod, a megjegyzésekre, hogy: „Erről nincs mint mondanom, nem érdekel a téma.”.
Másrészt nagyobb társaságban is lehet valakivel külön beszélgetni…
Köszi az eddigi válaszokat. Amúgy engem nem tartanak hülyének, aki ismer. Mert úgy mindenkivel el tudok beszélgetni 4szemközt. Szóval mindenki ismer hogy milyen vagyok, és úgy jófejnek tartanak ahogy így visszahallom néha, meg a reakciókból, meg ahogy esetleg odafigyelnek rám különböző helyzetekben. Csak szerintem ők sem értik, amit én sem értek, hogy ez a beszélőképességem miért múlik el akkor, amikor már többen vagyunk. Amúgy én is már 30 vagyok.
A szüleimmel jó a viszony, másik városban élnek, de napi szinten tartjuk a kapcsolatot, jóban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!