Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet eltávolítani a...

Hogy lehet eltávolítani a hátamról a szőrzetet olcsón, úgy hogy legalább fél évre vagy soha ne nőjön vissza?

Figyelt kérdés
Mivel fekete a szőrzet a hátamon ezért nem tudok toppot felvenni,mert csúfolnának és néznének stb... Az is jó lenne ha 1-2 hónapig nem nőne vissza.
2010. febr. 12. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Lézeres szőrtelenítés.
2010. febr. 12. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:
lézerrel(bemész és elmondod mi bajod)és majd szörtelenítenek(lézerrel)nem fájdalmas.
2010. febr. 12. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:

hát ez nem tudom, használ-e, de csak úgy mondom:

van egy krém a dm-ben, sajnos a nevét nem tudom, de biztos megtalálnád, mert csak egy van ebben a témában. Az van ráírva, h végleges szőrtelenítő. elvileg legyantázod vagy leepilálod a hátad, bekened vele néhányszor és nem nő vissza a szőr. vagy talán utána kevesebb nő vissza és akkor megint le kell gyantázni és bekenni.

nem tudom jó-e, csak mondom.

7000 Ft.

2010. febr. 12. 17:18
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen bár azt is ajánlották ismerősök hogy epilátorral szedjem ki és az egyre gyengébben fog majd visszanőni és darabokban majd sok használat után nem nő vissza
2010. márc. 14. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!