Hogyan tüntessem vagy legalább halványítsam el a striákat a vádlimon?
17 éves vagyok kb 52-53 kg és 154 cm. Nincs rajtam kimondottan sehol se felesleg, max a fenekem meg a combom problémás(narancsbőr, stria). Évek óta Rubint Réka dvdk-re tornázom heti 3x kisebb-nagyobb szünetekkel. A vádlim mégis tele van striával. Ma vettem észre mennyire látszik, idáig is tudtam, hogy van, de azt nem, hogy ennyire látszik. Ma a rövid nadrágot egyből hosszúra cseréltem. Kép nem igazán adja vissza a valóságot. Még pár éve felszedtem magamra 2-3 kg felesleget mert egészségügyi okokból fogamzásgátlót kellett szedjek és az növelte az étvágyamat, a felesleg meg a lábamon oszlott el vagy nem tudom. Jobb mellemen is van 1 2 nagyobb és mélyebb stria.
Eléggé el vagyok keseredve, mert nem akarom évekig takargatni magam, ráadásul meleg lesz a szeptember is és elég nehéz farmerba végig ülni egy napot a suliban.
Segítsetek légyszíves, hogyan tüntessem el. Elsősorban inkább olcsó dolgokra gondolnék, vagy amit itthon tudok tenni azért, hogy a vádlim jobban nézzen ki, mert több ezer ft-os krémekre nincs pénz.
Köszi a választ! :)
Még annyit kérdeznék, hogy ha kenem 3 hónapig és használ, majd utána már nem használom a krémet, akkor egy idő után olyan lesz mint régen, kiújulnak a csíkok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!