Mi történik a ki NEM nyomott pattanással?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 23:50
1/8 anonim válasza:
nem túl jó ha benne marad ! persze agyonnyomkodni s eszabad, ez attól függ miylen jellegű
2/8 A kérdező kommentje:
fehér gyulladt...és kemény..fehér a teteje :S
2009. júl. 31. 23:58
3/8 anonim válasza:
Ha már fehér a teteje, akkor ki kell nyomni!
(Amíg nem, addig nem szabad.)
4/8 anonim válasza:
Azért érdemes lenne kitisztíttatnod a bőröd.
Ha ilyen problémád van, jó eséllyel csúnya, nagy kitágult pórusú lesz a bőröd.
Szerintem kb. 3 ezer forintért már találsz kozmetikust, aki kinyomkod alaposan.
5/8 anonim válasza:
Szerintem valami pattanásleszárítóval kéne bekenni, de én még sosem bírtam megállni, hogy ki ne nyomjam.
6/8 A kérdező kommentje:
Voltam már kozmetikusnál..de többet ártott vele,mint hogy használt volna... Inkább miteszer problémám van,mint pattanás...DE ha nem nyomom ki,akkor mi lesz??
2009. aug. 1. 20:37
7/8 anonim válasza:
Egy idő után szerintem kifakad magától.De aztán az is lehet hogy visszahúzódik de az biztos sok idő.Inkább óvatosan nyomd ki amig jön belőle utánna alkohollal amit a gyógyszertárakban kapsz pár száz ft-ért fertőtlenicsd le jó alaposan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!