Göndör hajú lányok! Ti hogy alusztok, hogy ne menjen tönkre a frizura?
Nekem is amolyan shakirás hajam van :) Bár most festettem vissza eredeti színére ilyenből (most középszőke).
Nekem nem szöszösödik, annyi a "nagy" titkom, hogy hajmosás előtt kifésülöm, ne legyen gubancos és ne akadjon bele a kezem balzsamozás közben, így mindenhova egyenletesen jut, majd véletlenül sem használok hajszárítót. (Amúgy a sampon és balzsam is Gliss Kur, néha Elseve-t veszek, az is nagyon jól ápolja.) A fejem tetejéről elkezdem befonni (talán franciafonás vagy más, nem tudom, anya csinálta meg így nekem régen mindig:), miután kicsit szikkadt a törölköző alatt. Miután megszáradt, szétszedem és eligazítom, átszaladok a tincseimet az ujjaimmal, ezután csak 2-3 tincs max. a nagyon sűrű hajamból, ami szöszös, na arra egy minimális mennyiségű kis gél wax a DM-ből és tökéletes frizkó.
Alváshoz meg egy nagyon laza fonást készítek és reggelre olyan, mint előző nap. Így kb. 3-4-5 naponta tudom mosni (heti 2×), mert sokáig megőrzi a formáját. Nem lapul le, hál'Istennek, de nem vagyok egy oroszlán sem :) Sőt, ha az elejét beigazítom, akkor Kim Kardashian-féle jó kis frizkó lesz belőle :D (Igazából a hajáért meg az alakjáért vagyok oda, másról nem tudok nyilatkozni :D)
Nagyon szokták dicsérni :)
Nekem ilyen hajam van kb. Imádom, amikor olyan csigás, de ugyanaz a problémám, mint Neked/Nektek. Szerintem egy áldás, de van hátránya is a göndör hajnak. Én azt csinálom, hogy nem kimosandó balzsamot teszek hajmosáskor a hajamra+sok hajhab. Ettől élég tartós. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!