Mit kenjek a hajamra vasalás előtt?
Figyelt kérdés
Nem szoktam vasalgatni a hajam, szeretem hullámosan, de viszont mindig akadnak tincsek amik kiállnak/félreállnak.
Nem szeretném hogy eltöredezzenek ezért legyetek szivesek mondani pár terméket vagy házi de bevállt pakolást a segít.
Közvetlen hajvasalás előtt kell!
A hajam 50 cm-es, világosbarna.:)
2012. szept. 7. 18:42
2/6 A kérdező kommentje:
de milyet?
2012. szept. 7. 19:20
3/6 anonim válasza:
Bemész egy drogériába,odamész a hajápolási cuccokhoz,ahol ezer,ilyen lesz,és kiválasztasz egyet.Én a Syoss-t ajánlom.De megint csak azt kell mondjam,kétféle ember típus van.Van akinek bejön,van akinek nem.Nekem pl. nem törik a hajam vége tőle,azaz bevált,van akinek semmit nem használ.Van akinek direkt a fodrásza javasolja,de olyan fodrász is,aki azt mondja,hogy csak beleégeted a hajadba.Ezen igazodj ki:)Viszont egy próbát mindenképp megér.Legjobb,ha keveset vasalod(heti 2-3 max).
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)))
2012. szept. 7. 20:36
5/6 anonim válasza:
Nekem pl. a syoss semmit nem ért, ellenben a kallos hővédője nagyon jó. Tovább marad egyenes a hajam, mint amikor nem használom, puha, selymes tapintású lesz a hajam, tehát nem szárad ki, még a vége sem. Az illata kellemes, nem túl erős, így hajvasalás után el is illan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!