Hogyan szőkítsem ki a hajam 1 nap alatt? 16F
Én nem tudok olyan módszert ami drasztikusan kiszőkítené a hajadat. Ha kamillával átöblíted az talán világosít rajta, de csodát ne várj.
Itt van egyébként legalul:
Az eredeti hajszíned milyen?
Eredeti az szőkésbarna. De nekem szőkébb kellene.
Tecceni akarok valakinek azért:P
Ha eddig is tetszettél neki akkor minek?
Amúgy ha lenne homemade módszer, akkor szerinted otthagynának az emberek 10 ezreket a fodrásznál?
Ha leszivatnád otthon szőkítőporral és hidrogénperoxiddal, akkor sárga lennél. Mint egy csibe. :D Azzal még várni kell egy pár napot hogy festhesd mert a szivatás eleve tönkrevágja. Nem akarsz megkopaszodni ugye? Utána pedig hamvas szőke festékkel befesteni (nem is egyszer) hogy ne legyen sárga, hamvasító folyadék, sampon, anyámkínja. Ez az egyetlen biztos módszer, de
-a te hajad gyorsan lenőne
-ezt nem lehet holnapig kivitelezni
-nem rajongsz a festékért.
Láttam pár embert a szőkeséggel kínlódni. :D Hetekbe telt mire végre normálisan nézett ki, nem volt sárga. Utána meg szenvedtek az utánfestéssel, lenövéssel, volt amelyiküknek centik törtek le a hajvégéből.
Hagyd a fenébe, nem éri meg. Amúgyis lehetetlen festék nélkül rövid idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!