Mivel szőkítsem a hajam?
Figyelt kérdés
Hamvasszőkés a hajszínem, és szeretném, ha egy kicsit szőkébb lenne. Nem szeretném befesteni, olyasmi trükköket szeretnék megtudni, mint például a citromlével való hajmosás...(ez nem vált be nálam:/)2011. jan. 29. 15:23
1/4 anonim 

válasza:

Hamvasító sampon szívja a hajat egy kicsit de hamvasabb lesz és ha és ha folyamatosan és gyakran mosod kifehérül de ha picit világosabbat akarsz mosd meg vele néha. Nekem shauma van az jól bevált.
2/4 anonim 

válasza:

-tömény kamillatea
-Natural Blonde Dye Ingredients -> itt van leírás egy szőkítő kutyulmányhoz :) majd én is kipróbálom ;)
3/4 anonim 

válasza:

Már annyiszor írtam. egy népcsoport Afrikában a tehenek alá tartja a fejét, amikor az pisil és a tömény ammoniától szőke a hajuk.Hajrá!!
4/4 anonim 

válasza:

Biztos megjött a kérdező kedve. A rómaiak meg galambsz@rt használtak, ha már itt tartunk.
Van még egy recept:
"Szőkítő hajbalzsam: 1 kiskanál mézet, egy csésze meleg kamillateát és 1 mokkáskanálnyi ecetet keverj össze, és hajmosás után fésüld át vele a hajadat! Fényes, könnyen kezelhető lesz a hajad, és finom szőkítő hatást is tapasztalsz majd!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!