Hogyan szőkítsem a hajam, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
közép barna a hajam, és szeretném ha világos barna lenne festés nélkül. fodrász ezt megtudja csinálni? és kb. mennyiért?2011. júl. 21. 23:19
1/4 anonim válasza:
Mindenképpen fodrászhoz menj.Amúgy jól gondold meg,én is ugyan ezt akartam aztán jól meg is bántam,napokig bőgtem miatta.
2/4 anonim válasza:
Festés nélkül nem fog menni. Szőkítés gyakorlatilag ugyanaz, de attól halvány-vöröses lesz . Inkább menj el fodrászhoz, és kérd meg, hogy fesse be neked. Utána akár otthon is csinálhatod.
3/4 anonim válasza:
Két lehetőség van, vagy otthon vagy fodrásznál. Az utóbbi ajánlottabb anyagiakban is ugyanannyira jön ki:) Azért érdemes fodrásznál csináltatni mert be tudja azonosítani hogy szőkítés után milyen a hajad pigment összetétele és milyen festékkel kell bekenni hogy később még a barna vagy világosbarna festés se vörösödjön be. Nem kevés pénz de megéri, csak válaszd meg jól a fodrászt meg az ő segítségével a hajszínt. Szép frizut:)
4/4 anonim válasza:
én tegnap szőkítettem 800 ft-os szőkítővel x)
eredetileg barna volt, és most ilyen narancsos szőkés, de szerencsére nem csúnya, szépre sikerült :D nagyon féltem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!