Sok helyen olvastam, hogy a keratinos hőillesztett póthaj károsítja a hajat. Szabaduljak meg tőle, mielőtt kihullana? És a hajat eltudom-e adni? Ugyanolyan állapotban van, mint volt.
Eredetileg hátközépig érő hajam van. Abban a reményben csináltattam meg a hajam, hogy így könnyebb lesz megvárni, míg megnő. Míg nem vasaltam, nem festettem is volt 75 cm-es...csak tönkretettem...és le kellett vágatni. Mindig hosszú hajú voltam, és nem tudtam ebbe beletörődni, mert már 3 éve alig nőtt valamit. És nagyon megritkult. Pedig jó genetikát örököltem. Mit tehetek, hogy újra megnőjön? Kicsit el vagyok keseredve...mert igaz megint hosszú...és senkinek fel sem tűnik, hogy nem eredeti a hajam...nem érzem a magaménak. Másrészt fotózások kedvéért csináltattam meg. De sok rossz tapasztalatról olvastam...és most nem tudom mit csináljak.
Jelenleg 75 cm-es prémium kategóriás európai, keratinos hőillesztéssel készült póthajam van. 1 hónapja csináltattam 60 000 Ft-ért. 3 tincs kiesett, és enyhén viszket a fejbőröm.
pár tincs ha kiesik az semmi....persze h viszket hiszen az illesztésektől nem tudod rendesen megmosni a hajadat....a hajat el tudod adni...ahoz h nőni tudjon nem szabadna festened meg vasalnod sem szárítanod és minden második mosás előtt tenned kellene rá ricinus olajat.a vasalást azért nem ajánlom hajnövesztő nőknél mivel töri a hajat,a szárítás az kiszárítja és így a vasalás mégjobban töri,a festés meg vkinek a tövétől letöri a hajat....a keratinos hőillesztéstől nekem nagyon potyogott a hajam főleg mikor távolították el a tincseket én azóta sem tetettem és helyre jött a hajam
egy fodrász :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!