Ez mennyire megszokott látvány egy póthajnál?
Pár napja kezdtem el egy tanfolyamot, és ott volt egy szőke csaj. Elsőre amikor megláttam, gyanús volt, hogy póthaja van, mert nagyon hosszú haja volt, és kicsit más árnyalatú, mint a saját haja.
Aztán amikor hátat fordított, látszott, hogy iszonyú kevés saját haja van, és szabadon látni lehetett a hurkát keresztbe a fején, ahol fel van téve a póthaj. Iszonyúan visszataszító látványt nyújtott.
Nem nagyon értek a póthajakhoz, meg egyéb dolgokhoz, de ez mennyire megszokott? Nem az a lényege, hogy ne lehessen látni?? Nagyon fura volt, egy olyan csajon, akin látszik, hogy "nem a természetesség híve", olyan sztereotíp volt, műköröm, platinaszőke seggig érő haj, kiló smink stb...
nem természetes igy...nekem sose látszott, hogy póthajam van...igen,, az a lényege, hogy ne látszódjon...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!