PÓTHAJ tapasztalatok?
Keratinos hőillesztéssel.
Megvettem a hajat(Indiai)és a keratinrudakat(pár100 ft)
Barátnőm fodrász,Ő ingyen felrakta.
Egyébként váll alá ér a hajam,így pedig 55cm-es lett.
Nem is veszik észre,hogy póthaj.
Mosás hátra hajtott fejjel,ugyanúgy mint a sajátom.
Minden mosás után bebalzsamozom ,a balzsamot leöblítem.
Néha teszek a már megszárított póthajra is a balzsamból,de keveset,hogy ne keltsen zsíros hatást.
Nagyjából ennyi.Ja és hajvégápolót rakok a végére.
Az oltári nagy bar*mság,hogy kihullik tőle a haj.Nem tudom aki nem ért hozzá miért ír ilyet.
Olyan van,hogy mikor leszedik sok haj kijön,de csak azért,mert ami a hónapok alatt kihullott volna természetesen,magától,az nem tud leesni,mert ugye fogja a keratin,így olyan mintha sok jönne ki.
Első.
Nekem tényleg kihullott.Valahogy nem bírtam :S
hát aki olyan ostoba hogy hozzáragasztja a saját hajához a forró műanyagot, és ténylegesen be is veszi hogy nem károsítja a hajat, az meg is érdemli h kihullik neki.. egyszerűen életképtelen az ilyen ember. :/ sajnálom az erős szavakat, de tényleg.. az ilyen "szakemberektől" mentsen meg az ég aki győzködi a vendégeit hogy nem károsodik a haj a keratinozástól, hőillesztéstől, blabla..
nekem csatos póthajam van, minden nap hordom és teljesen olyan mintha a sajátom lenne.. hajmosáskor és alváskor kiveszem, reggel 2 perc amíg felteszem.. nem törik tőle a hajam, nő rendesen, lassan a saját hajam utoléri a póthajam hosszát.. (cici alatt)
erről ennyit...
CSATOS ! !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!