Vaddisznószőr kefe tulajdonosok - szerintetek át lettem verve?
Az utóbbi időben hullott a hajam, meg hát sérülékeny is nagyon, és sok helyen olvastam, hogy a vaddisznószőrből készült hajkefe milyen jó az ilyen hajra. Nagyon meg is örültem, mikor a rossmannban találtam 1600 ft-ért egy kisebb méretű ilyen hajkefét. Ugyanis nem szoktunk ilyen dolgokra sok pénzt kiadni - mert nincs. De beruháztam egyre nagy boldogan.
Persze szebb tőle a hajam, viszont azt olvastam, hogy vannak olyna kefék, amiknek egy része műanyag sörte, és ezt onnét lehet tudni, hogy feltöltődik tőle a hajad (mármint statikus elektromossággal :D ) hát az enyém is száll tőle egy darabig, de a címkén egy szóval sem említették, hogy műanyag is lenne benne! A másik meg az, hogy ma kitisztítottam az előírtak szerint, és néhány sörte már így az első héten kijött belőle. Ez normális? :(
Jól írják az előttem szólók, meg kell gyújtani egy szálat vagy megszaglászni vizesen. Meg ha megnézed közelről a sörtéket, akkor látszik, hogy ami valódi szőr, az kicsit egyenletlen felületű, sokszor a végén egy kis gumó van, nem teljesen egyszínű. A műanyag pont ennek az ellentéte.
A hullás miatt ne aggódj, az enyém 4500 Ft volt, mégis kijött belőle pár szál az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!