Többször próbáltam megnöveszteni a hajamat, de csak a vállamig tudtam, mert mindíg begöndörödik. Mit lehet csinálni ilyen hajjal, hogy egyenesen nőjjön?
én is növesztem a hajamat és már a cicim alá ér
nekem mindenki mondja hogy egy mázlista vagyok mert alapból szögegyenesn de a göndörítés is benne marad akár két napig
tavaly tél óta nem vágattam le, mondjuk neke sose volt rövid hajam (a legrövidebb jóval váll alá érő volt)
most csak a végéből fogok kb 1 centit vágatni
ha te hosszú hajjal érzed jól magad növeszd meg mert a leírás alapján csak a vége göndör,és ha már a melledig fog érni akkor olyan lesz mintha fodrásztól jöttél volna mert egyenes lesz és a vége göndör (nekem mindíg tetszett az olyan haj)
majd ha túlér a válladon, akkor talán lehúzza a súlya, ha nem nagyon göndör.
A hajkiegyenesítés meg jó ötlet, de ha nem ápolod a spéci kencékkel, akkor egy szénakazlat kapsz, mert eléggé roncsolja a hajvégeket és szárít is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!