Vaddisznósörte kefe tisztítása?
Vedd le a porszívó fejét, és csak a csővel szívd, hátha.
Aztán samponos vízbe áztatsd be.
Nehogy megporszívózd! Engedj langyos vizet a mosdókagylóba vagy egy tálba, tegyél bele egy kis sampont, és abban mosd ki. Nem szabad áztatni! Ha kímélő samponod van, akkor tehetsz közvetlen a kefére is. Az ujjaidat húzogasd végig a sörtesorok között. Utána folyó vízzel öblítsd ki, amíg le nem jön az összes hab meg sampon róla. Mielőtt elkezded kimosni, érdemes fésűvel átfésülni a kefét, hogy a az összes hajszál és a szöszök egy része kijöjjön, meg rendesen felfelé álljanak a szálak.
Miután kimosod ne lepődj meg, ha fura szaga lesz, ez teljesen normális. Ahogy megszárad teljesen a szaga is elillan.
hú egy pár órát állt sima vízben.:/remélem nem lett semmi baja!Nagyon köszönöm a választ!Sokat segített!:)
Amúgy vaddisznósörtétől lehet elektromos a hajam?Megfésülöm vele a hajamat és csak fésüléts követően egy pillanatig szétáll a tincs amit akkor keféltem.Eredeti a kefe,mert a fodrászboltban megnézettem,az ára is olyan volt,rá is volt írva és elégettem egy sörtét,ami kiesett és elég büdi volt..
megkérdezhetem, h hol vetted a kefét?
én is szeretnék, de még nem láttam sehol :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!