Fa hajkefe vagy vaddisznósörte hajkefe?
Off:
Hol lehet vaddisznó sörte hajkefét szerezni?? Nekem kellene.
Nem ugyanarra való a kettő. A Fa hajkefével inkább kibontani szokták a hajat, a sörte kefével pedig kikefézni miután már nem kócos. Ezzel maximum egyenes és kevés hajat lehet kifésülni.
Arra jó a vaddisznósörte kefe, hogy a fejbőrről a zsírt eljuttatja a hajvégekig. Ennek csak akkor lenne igazán haszna, ha ritkán mosnánk hajat és hagynánk bezsírosodni. Jól masszírozza a fejbőrt is, de emiatt serkenti a faggyúmirigyek zsírtermelését. Egy jó kefe nem olcsó, én pl. 4500 Ft-ért vettem. A drogériásokkal vigyázni kell, mert a legtöbb szintetikus sörte, vagy a fele valódi fele szintetikus. Azok meg nem jók a hajnak.
A fa hajkeféknél semmi extrát nem vettem észre. Van 3 ilyen kefém, de nem igazán használom őket. Mindig beakad 1-2 szál hajam a kefe foga alá a gumipárnához és kitépi. :S
előző vagyok Bocsi nem halszálaim vannak :D:D hajszál
bocsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!