Miért van, hogy a rendszeres tisztálkodás ellenére is izzadok ebben a melegben ezzel testszagot árasztva?
A dezodor nem egyenlő az izzadásgátlóval!
Ha nagyon gáz a helyzet, használd mindkettőt.
Illetve gyógyszertárban lehet kapni speciális izzadás elleni ecsetelőt, hintőport meg golyós stiftet is.
Ja, és a melegben zuhanyozz többet. Felfrissülsz tőle.
Megfelelő termékekkel és apró trükkökkel lehet javítani a helyzeten, de a legfontosabb, hogy ebben a melegben mindenki izzad, csak különböző mértékben.
Én is nagyon sokat izzadok, de én megtaláltam azt a dezodort, ami nekem a leginkább bevált (rexona) és ezt nem cserélem le semmire.
Egy apró trükk, amit újságban olvastam: a dezodort este, zuhanyzás után a száraz bőrre kell felvinni, hogy éjszaka beszívja a bőrbe, így másnap nem izzadsz annyira. Én 2 hónapja így csinálom, és kevesebbet izzadok, mint korábban.
Egyébként a legtöbben ilyen melegben hordanak magukkal dexodort meg ilyesmit és ha szükséges használják. Persze nem az utcán, de mondjuk a mosdóban nem gáz.
Nálam szokott lenni törlőkendő, dezodor és testpermet. Ha nagyon izzadok bemegyek a plázába a mosdóba, megtörlöm a hónaljamat a nedves törlőkendővel, és használok testpermetet/dezodort. Dezodorok vannak kisebb kiszerelésbe, ami pont jó, mert még kis táskában is elfér.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!