Hogy értessem meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igen-igen megint pattanás kérdés...:)

Viszonylag pattanásos a bőröm, és rosszul vagyok ha tükörbe nézek...:(

Szüleimmel élek még és ugye ők veszik még a dolgokat attól hogy én is keresem néha egy-egy minimális összeget...

Valami módszert szeretnék a pattanásokra. Akár gyógyszertári akár házi, ők nem engedik és nem is akarják megérteni anya válasza az hogy ott az arclemosó (ami ugye semmit nem használ, olcsó 2-300ft-os) vagy várjam meg majd egyszer elmúlik törődjek bele...Ebbe én nem akarok beletörődni, de ők mindig azt mondják ne foglalkozzak vele... Szerintetek mit tegyek? Először is mit használjak mert legfeljebb megveszem magamnak de hogyan értessem meg velük hogy hagy csináljam?

Fontosabb lenne most a megoldás hogy eltűnjenek mint hogy velük megértessem szóval valami nagyon hatásos gyógymód hogy ne induljak az utolsó évnek neki ilyen arccal?

2012. aug. 17. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:

vannak nagypn jó korrektorok ,arctonikok direkt pattanásokra való krémek de ha szétnézel a neten rengetek házilag elkészíthető pakolást találsz :D Ha zsíros, pattanásos a bőröd, akkor minimális mennyiségben ehetsz élesztőt, és pár napon belül változást is észlelhetsz. (Esetleg ha nem bírod lenyelni, ajánlom az élesztő tablettát.)

Nem csak belsőleg, hanem külsőleg is használhatjuk az élesztőt:

Fél csomag összemorzsolt élesztőt melegíts fel tejben, hogy langyos és pépszerű legyen. Vidd fel az arcodra és 20-30 percig hagyd magadon, majd mosd le langyos vízzel.

Ez a pakolás a pórusokat összehúzza, és a gyulladásokat rögtön csökkenti.

2012. aug. 17. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
sajnos az én bőröm is nagyon problémás és hidd el nekem hogy a drágább arclemosó sem jobb semmivel mint az olcsó én már rengeteg fajtát kipróbáltam és semmi nem mulasztotta el házilag szoktam magamnak mézes arcpakolást készíteni nekem ettől szebb lett sokkal a bőröm (lereszelek egy fél almát teszek hozzá egy kanál mézet összekeverem felkenem az arcomra és 20percig rajta hagyom) de olvastam hogy az élesztős pakolások is nagyon jók szerintem próbálj ki valami ilyet :))
2012. aug. 17. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
ha nagyon pattanásos a bőröd, akkor amellett hogy te is ápolod különböző termékekkel, ajánlott elmenni kb. 3 hetente kozmetikushoz arctisztításra, az sokat javítana a helyzeten, hidd el
2012. aug. 17. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha komolyabban pattanásos vagy akkor az nem normális, nem ártana egészségesebben étkezni és sok vizet inni, semmi cukros üdítő meg csoki, csipsz, se fűszeres kaják.

Alapvetően ha nincs bajod akkor reggel és este fekete szappanos arcmosás is elég kéne hogy legyen. A drága kencék szinte sosem segítenek.

Az viszont hogy a szüleidet ennyire nem érdekli hogy a bőröd pattanásos, nekem alapból fura. Nem akarják hogy egészséges legyél vagy mi a fene?

2012. aug. 17. 15:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat én is ismerek praktikákat de csak akkor csinálhatom ha nincsenek itthon...:S

Kozmetikusról pedig szó sem lehet meg is folyatnának és még mellette hülyének is néznének.

Étkezésemmel nincs baj chipset a fene sem tudja mikor ettem már az édesség ami jobban csúszik és a napi 2-3 l vizet megiszom cukros üdítőt sem tudom mikor ittam max. rostosat. Gyümölcsöt is eszek főleg így nyáron bár van amit nem szeretek. Igazából azt sem mondhatom hogy anyagi probléma lenne havi pár ezer ft kozmetikusra mert az sem, csak szimplán nem akarják elfogadni azt hogy mind a két gyerekük felnőtt, az egyik már régen én pedig már kezdek a saját lábamra állni. Szerintem nem akarják elfogadni ezt sem és erre a a problémára is az a válasz hogy majd elmúlik magától...Ez nem tetszik nekem és ha megpróbálom ezt elmondani akkor én vagyok aki fiatal még és ne próbálja meg megmagyarázni :(

Köszönöm a válaszokat még1x nagyon aranyos tőletek hogy írtatok :)

2012. aug. 17. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!