Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy értessem vele meg hogz...

Hogy értessem vele meg hogz ez a cipő kell nekem?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, lány és szerelmes lettem egy 6 centis telitapú magassarkúba. Anyám hallani sem akar róla. Hogy értessem meg vele, hogy nekem az nagyon kell. Csak aklakmakra venném fel pl. esküvő, évzáró
2011. ápr. 14. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért nem veszi meg, mert 13 évesen még kinövöd, évente nem sűrűn jár az ember esküvőkre és évzáró is egy van. Ja, és kimegy a divatból és ciki lenne felvenned.
2011. ápr. 14. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább magaddal kéne megértetned hogy gyerek vagy még és 6 centis magassarkúban nevetséges lennél. Na meg azért cipőt venni hogy évente 1-2szer felvedd felesleges.
2011. ápr. 14. 19:05
 3/6 A kérdező kommentje:
mar egy eve nem no a labam
2011. ápr. 14. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
hát mennyibe kerül az a cipő? mert ha drága akkor megértem muterodat, tényleg nincs értelme azért megvenni hoyg csak néha vedd fel, aztán meg később lehet hoyg nem is fog már tetszeni...
2011. ápr. 14. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Belinkelnéd azt a cipőt?

Oké, ez csak én vagyok de ennyi idősen nekem görkori kellett meg papírsárkány nem magassarkú. Sebaj, korán érnek a mostaniak. De ha már most 20 évesnek öltöznél, akkor mit fogsz hordani akkor?

Jobb ha hozzászoksz, hogy az ember lánya nem kaphat meg mindent felnőttként sem.

2011. ápr. 14. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:

naja. én ennyi idősen hátizsákért meg bringáért vernyogtam anyámnak.

egyszer, 11 évesen egy esküvőn koszorúslány voltam, és rámadtak egy viszonylag normálisabb magssarkút. na, azóta nem hiányzik :D

2011. ápr. 14. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!