Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tizenéves lányok, hol hogyan...

Tizenéves lányok, hol hogyan szőrtelenítetek?

Figyelt kérdés

Mik a leghatásosabb, legjobban bevált módszerek? És mi tart a legtovább? Normális, ha ötnaponta érzem szükségét a lában borotválásánák? Nem túl gyakori? És a bikinivonalnál mit használtok? Én eddig csak a borotvát mertem, de nagyon nem jött be... :S

És hogy álltok a szemöldökkel. Én szétszadizom magam azzal a csipesszel, de egy-két nap, és mintha nem is csináltam volna semmit. Milyen eszközöket lehet itt használni a csipeszen kívül? Főleg középen, ahol magától összenőne...

Előre is köszi minden választ, én csak nem rég kezdtem el ezt az egészet, és nem vagyok túl járatos benne. Anyukám nem él velünk, apámtól pedig csak nem fogok tanácsot kérni ezügyben.

2012. aug. 16. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy majd csak olyan 14-15 éves korodban kell szőrteleníteni, különben 1-2 év, és a jeti is megirigyli a bundád O.o amúgy én epilálom a lábam és a hónaljam, és amit a gép nem tudott kiszedni, azt leborotválom, ez így elég jól bírja. A szemöldökömet csipesszel igazítom, bikinivonalra meg jó a borotva, vagy esetleg szőrtelenítő krém. De egyiket se vidd túlzásba, mert az csak felerősíti a szőr növését. :)
2012. aug. 16. 21:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja, szemöldököt még gyantázni szoktak, mármint azokat a szálakat, amiket kiszednél. De ezt bízd szakemberre.
2012. aug. 16. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!