Lányok! Ti milyen módszerrel szőrtelenítetek intim területen?
Figyelt kérdés
Én eddig csak borotvával próbálkoztam,de már másnapra bepirosodik és kipattog,és jó pár napig ilyen is marad.Mellesleg már másnap szúrós egy picit,amit szégyenlek a barátom előtt.Ha minden nap leborotválom,félek hogy vérezni fog és begyullad.Tudtok valamit ez ellen vagy esetleg más módszert,ami bevált?2012. jún. 26. 08:23
1/8 anonim válasza:
Én is borotvával ,de nekem nem,azért mert van egy fürdőszivacsom amivel jól megdörzsölöm előtte kicsit fáj főleg ha nagyon új a szivacs és akkor úgy húzom le. Utána való 2 napig ne hordj szoros bugyit vagy tangát,csak kényelmeset és akkor az sem dörzsöli ki. nekem bevált. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Azért,hogy mindig szép sima legyen,mert nekem már másnap tüsis :/
2012. jún. 26. 08:46
4/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen gondom, aztán a barátom mondta, hogy borotvahabot használjak. Igaza volt! Amúgy ha megfeszíted a bőrt, úgy 2 napig sima marad. Minek minden nap borotválni? Sztem bármit csinálsz, így ki fog pattogzani mindenképp. Amúgy meg ha a barátod se borotválja minden nap, akkor ne is várja el, Te meg ne érezd magad feszélyezve!
5/8 anonim válasza:
Én gyantázom. Nem bírom a fájdalmat, de nekem nem szokott fájni. Azért nem azt mondom, hogy kellemes érzés, de ki lehet bírni.
6/8 A kérdező kommentje:
És neked a gyantával meddig bírja? Nem lesz tőle piros meg kiütéses?
2012. jún. 26. 10:42
7/8 anonim válasza:
2-3 hétig tart. 2 napig piros szokott lenni, de utána elmúlik.
8/8 anonim válasza:
Milyen gyantát használsz? Olyan mézeset? Magadnak csinálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!