Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Ti milyen módszerrel...

Lányok! Ti milyen módszerrel szőrtelenítetek intim területen?

Figyelt kérdés
Én eddig csak borotvával próbálkoztam,de már másnapra bepirosodik és kipattog,és jó pár napig ilyen is marad.Mellesleg már másnap szúrós egy picit,amit szégyenlek a barátom előtt.Ha minden nap leborotválom,félek hogy vérezni fog és begyullad.Tudtok valamit ez ellen vagy esetleg más módszert,ami bevált?
2012. jún. 26. 08:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is borotvával ,de nekem nem,azért mert van egy fürdőszivacsom amivel jól megdörzsölöm előtte kicsit fáj főleg ha nagyon új a szivacs és akkor úgy húzom le. Utána való 2 napig ne hordj szoros bugyit vagy tangát,csak kényelmeset és akkor az sem dörzsöli ki. nekem bevált. :)
2012. jún. 26. 08:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
mindennap miért kell amugy ?
2012. jún. 26. 08:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért,hogy mindig szép sima legyen,mert nekem már másnap tüsis :/
2012. jún. 26. 08:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen gondom, aztán a barátom mondta, hogy borotvahabot használjak. Igaza volt! Amúgy ha megfeszíted a bőrt, úgy 2 napig sima marad. Minek minden nap borotválni? Sztem bármit csinálsz, így ki fog pattogzani mindenképp. Amúgy meg ha a barátod se borotválja minden nap, akkor ne is várja el, Te meg ne érezd magad feszélyezve!
2012. jún. 26. 08:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én gyantázom. Nem bírom a fájdalmat, de nekem nem szokott fájni. Azért nem azt mondom, hogy kellemes érzés, de ki lehet bírni.
2012. jún. 26. 09:59
 6/8 A kérdező kommentje:
És neked a gyantával meddig bírja? Nem lesz tőle piros meg kiütéses?
2012. jún. 26. 10:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
2-3 hétig tart. 2 napig piros szokott lenni, de utána elmúlik.
2012. jún. 26. 15:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Milyen gyantát használsz? Olyan mézeset? Magadnak csinálod?
2012. jún. 26. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!