Ha táborba mentek mivel szőrtelenítetek?
Figyelt kérdés
Ez meddig marad meg? Szoktatok borotvát vinni? És hol szőrtelenítetek?2012. júl. 20. 13:14
1/7 anonim válasza:
Szia:)
Érdemes inkább előtte legyantázni.Ha sokáig borotválod a lábad és utána legyantázod akár 2 hétig is sima lesz.és már soha nem lesz olyan erős szőröd.Én 3 évig borotváltam aztán elegem lett.Megnövesztettem a szőröm.Undorító látvány volt de muszáj volt.Legyantáztam.Azóta 1 hónapig is kibírja,hogy szőrtelen mert gyengül a szőr.A borotvával a táborban naponta szenvedhetsz majd.Arról ne is beszélve,hogy nagyon erősödni fog a szőröd.Mindenképp gyantát ajánlom.Egy hétig biztos kibírja sőt.:)
15/L
2/7 anonim válasza:
én inkább borotvát viszek bár lehet hogy a gyanta tovább bírja de azzal sok a szemét a borotva meg csak lehúzod és késsz.
3/7 anonim válasza:
Én vittem borotvát és zuhanyzás közben szőrtelenítettem.
4/7 anonim válasza:
Előtte leepilálom, de azért viszek magammal borotvát :)
5/7 anonim válasza:
Borotválkozom zuhany közbe... pont ahogy itthon szoktam.
6/7 anonim válasza:
Én is a zuhanyzóban borotválkoztam.
7/7 anonim válasza:
mikor 3 napra mentem táborba, előző este megborotválkoztam
de mikor 1 hetes tábor volt, kozmetikus legyantázta.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!