Igénytelen nőnek számtok, ha nem festem a hajam miközben eléggé őszülök?
Figyelt kérdés
Csak 24 vagyok, de már kb 13 éves korom óta őszülök, mostanra nagyon sok lett, kb 10%-a a hajamnak. Nem szeretnék hajat festeni, mert akkor minden hónapban kell majd, meg a festék nem is egészséges, roncsol. Sőtétbarna az eredeti színe a hajamnak, és hátközépig ér. Elég szembetűnő a dolog sajnos. Amúgy adok magamra.2012. aug. 15. 22:02
21/23 anonim válasza:
Szerintem igénytelen. Nekem nagyon taszító látvány, az különösen egy fiatal lánynál. Ráadásul hosszú is a hajad, úgy még rosszabbul nézhet ki. Ha már hajat festeni nem akarsz, akkor szerintem vágasd le legalább...
Az meg, hogy a hajfesték roncsol... Hát nem tudom, nekem az ismerőseim zöme akár 10-20 éve is festi a haját, és mindegyiküknek nagyon szép haja van.
22/23 anonim válasza:
Ez embertípustól is függ, én 2 évig festettem a hajam, és több mint a felét le kellett vágni
23/23 anonim válasza:
Szerintem nézz max. alternatívák után, ha nem szeretnéd vegyi festékkel festeni a hajad. Nagyon sok mindent találsz a hennáról, diólevélről, indigóról. Nézz utána ezeknek, de vigyázz, mert néhány henna tartalmú hajfesték csak tartalmazza a természetes anyagokat, közben tele van tömve minden mással is.
Jó böngészést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!