Igénytelen nőnek számtok, ha nem festem a hajam miközben eléggé őszülök?
Figyelt kérdés
Csak 24 vagyok, de már kb 13 éves korom óta őszülök, mostanra nagyon sok lett, kb 10%-a a hajamnak. Nem szeretnék hajat festeni, mert akkor minden hónapban kell majd, meg a festék nem is egészséges, roncsol. Sőtétbarna az eredeti színe a hajamnak, és hátközépig ér. Elég szembetűnő a dolog sajnos. Amúgy adok magamra.2012. aug. 15. 22:02
11/23 anonim válasza:
Az igazi henna csak vörös, szóval sok lehetőséged nem lesz hogy milyen színű, legfeljebb árnyalatnyi különbség. És 3 hónap után lehet festeni vegyi festékkel.
12/23 anonim válasza:
Nem vagy igénytelen.
Nem kell mindig mindenben a többséget majmolni!
Nekem is őszül a hajam,látszik is jól,de nekem igy tetszik.Ez vagyok én,akinek nem tetszik,ne nézze.
24/N
13/23 anonim válasza:
igen, én is azt tanácsolom, hogy olyanra fesd, mint az eredeti...
vagy vágass belőle, rövidebb hajnál nem olyan feltűnő
jó megoldás lehet a melír is, ügy aztán pláne nem lehet észrevenni, de azt szerintem hennával nem lehet megoldani, bár nem ismerem ezt a technikát
(2. voltam)
14/23 anonim válasza:
Ez hülyeség. 15 éves korom óta festem a hajam, és gyönyörű, egészséges. Tudni kell ápolni.
25/L
15/23 A kérdező kommentje:
Teljesen őszek a hajszálak, tövétől kezdve. De találtam már felemásat is, vicces volt hogy fele barna fele pedig fehér :). Megpróbálok valamit, mert engem is zavar a dolog már egy kicsit, eddig egyedinek gondoltam, mert hogy ilyen fiatalon már megjelentek az őszek (sőt még fiatalabbnak is nézek ki a koromnál).
2012. aug. 15. 22:14
16/23 anonim válasza:
én - ha elkezdenék őszülni - befesteném szürkére az egészet :DDD De csak azért, mert őrült vagyok.
Egy alternatíva a barnításhoz:
Kikamillázott hajra legalábbis működik. Nagyon szép gesztenyebarna lett. 25N
17/23 anonim válasza:
Elég furcsa lehet.Én már 50 vagyok és most kezdett el jelentősebben őszülni a hajam (ugyanakkora,mint a tiéd és csak kibontva hordom)és nem akartam festetni.De aztán láttam valakit a korosztályomból ilyen fejjel,és komolyan megijedtem,annyira visszataszító volt.Minimum,mint ha hajléktalan vagy alkoholista lett volna,pedig nem hiszem,hogy az lett volna.Egy éve festem a hajam,kb 3 havonta,és nem is az a baj,hogy lenő,hanem,hogy szabályosan lekopik,azaz ma még sötétbarna,a jövő héten már világosabb,és kb 1 hónap múlva már ugyanannyira látszik szinte az ősz,csak egy világosabb barna színbe ágyazva,amiből nem világlik ki annyira.Sötétbarna -majdnem fekete az eredeti hajszínem egyébként és a lehető legegyszerűbb sötétbarna színt használom,mégis vöröses gesztenyebarnára fakul egy idő után.Szerintem már a legmenőbb hajfestékeket kipróbáltam,lehet,hogy az olcsóbbak jobbak.Azért fodrászon nem gondolkodtam,mert egy ilyen hajfestés egy vagyon lenne,sok is a hajam,meg hosszú,a lányomnak legutóbb 8 ezerért csináltak melírt. Ennyi pénzem nincs erre a célra,inkább barkácsolok kevés sikerrel.De muszáj befesteni,méghozzá azért,mert nem akarom,hogy a páromat megszólják a háta mögött miattam.
18/23 A kérdező kommentje:
Nekem is volt olyan ötletem, hogy befestem az egészet őszesre, szürkére :)
2012. aug. 15. 22:16
19/23 anonim válasza:
Igen, szerintem igénytelen, főleg, ha szembetűnő. Különösen akkor, ha hosszú a hajad.
20/23 anonim válasza:
szerintem nem igénytelenség viszont tuti hogy igy joval idösebbnek nézel ki a korodnál, ami szerintem nem jó, legalábbis én nem örülnél naki az biztos. De a Te dolgod ha téged nem zavar akkor az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!