Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kerülhetem el a szolári...

Hogyan kerülhetem el a szolárium utáni fehér foltot?

Figyelt kérdés
csak fekvős szolárium van a közelben, oda járok(nem túl gyakran, kb 2 havonta) de sajnos ahogy fekszem, a derekamnál hátul minidg fehér folt marad, meg a lapockáimon, ott, ahol a testem hozzáér a felülethez. próbáltam máshogy feküdni, de nem tudok. hogyan tudnám ezt elkerülni???segítsetek!!
2012. aug. 14. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
A hozzád hasonlók tisztában vannak vele hogy kint süt a nap, ingyen van, és normálisan le lehetne barnulni?
2012. aug. 14. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:

2 havonta???

Az mit ér??? :O

Egyébként forgolódni kell..

Átfordulsz az egyik válladra, hogy a másik ne érjen a felülethez, a popsiddal is ugyanígy.

Aztán váltasz. Ennyi.

2012. aug. 14. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:
ne menj szoláriumba hanem húzzad ki a hátsódat a napra...
2012. aug. 15. 00:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A legcélszerűbb ha félidőnél hasra fordulsz, így elkerülheted ezt a kellemetlenséget. Használj valami szolárium előtti kozmetikumot is. Ez egyenletesebb színt biztosít, emellett tovább is fog tartani a már megszerzett barnaság.

2012. aug. 16. 07:50
 5/6 Bijjjus7 ***** válasza:
Szia. Érdemes az utolsó pár percnél megfordulni és akkor nagyon szépen le tudsz barnulni (én is így csinálom:)) illetve, hogy garantált legyen használj szolizáshoz való krémet is, ami segíti a barnulást illetve meghosszabítja annak tartósságát + hidratálja a bőröd, ami nagyon szükséges! (De kérd az ottani hölgyek segítségét, hogy a legmegfelelőbbet vásárold meg!) Remélem segítettem! :)
2012. aug. 21. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia.Szoli előtt használj barnító krémet mert az egyenletessé teszi a bőrfelszínt,és szebben egyenletesebben barnulsz.Én 12 percre szoktam menni 6 percnél meg fordulok mert ahol a plexi érintkezik a bőröddel ott nem szállítja a vér az oxigént és nem barnulsz.
2012. aug. 24. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!