Enyhén szeplős fehér börű vagyok sok anyajeggyel. Nekem tilos a szolárium?
Nekem van szeplős ismerősöm, aki nem zavartatja magát és jár szoliba...
Én viszont úgy tudom, hogy a naptól is kijöhet...
Lehet, hogy ki kéne próbálnod az EU-s csöveket. A csokiszolikba van ilyen. Azok tuti egészségesebbek, mint a nap, mélyen barnít, és 100%, hogy nem égsz meg.
Meg ha van nagyobb anyajegyed, akkor be tudod kenni ilyen kis stift féleséggel, amit a szoliba tudsz venni, majd a lányok segítenek és ahol bekened magad, ott egyáltalán nem lesz színed :) Érdemes kipróbálnod olyan helyen ahol nincs anyajegy, meglátod, ott fehér marad a bőröd...
Szia!
Véleményem szerint ha 0,3-as csővel felszerelt szoliba jársz és krémezel valami extra hidratáló szolikrémmel akkor teljes mértékben biztonságban vagy:)))Ha a napra mész pár percre (ami ilyenkor nyáron elkerülhetetlen) az károsabb mint a szoli szerintem ....Most 7végén voltunk lent a balcsin és olyan erős a nap hogy nekem a kreol bőrömmel fél óráráltöbbet nem bírtam kint a napon mert nagyon égetett:/.... és a szoliban te szabod meg(de inkább a hozzá értő alkalmazott tegye ezt) hogy mennyi percre mész...:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!