Miért törik el a hajam? FONTOS!
Szinte minden hajmosás előtt rá szoktam kenni a ricinusolajat és kb. 3-5 órát hagyom rajta. Aztán megmosom a hajam, rakok rá balzsamot utána pedig hajpakolást. Ennek ellenére úgy vettem észre hogy eltörik a hajam vége. Mi lehet a baj?
a hajbalzsam amit használok:http: [link]
a hajpakolásom: [link]
17/l
Én azt tanácsolom, hogy próbálj meg egyforma terméket használni. Nem hiába gyártanak ugyanolyan hatóanyagú balzsamot, pakolást, sampont meg hajvédő sprayt. A kallos nagyon jó termék, de mégis azt mondom, próbáld ki esetleg ezt: [link]
Meg a hozzá tartozó balzsamot stb-t stb-t. Hátha úgy sikerülni fog.
Ne vasald, ne fesd, ne szárítsd hajszárítóval, mert az is kiszárítja, töri a hajat. De mindenekelőtt menj el fodrászhoz, és vágass kb 2 cm-t a hajadból, hogy tiszta lappal indulj. :)
Nekem is törik. Hetente 2-szer rakok rá ricinust, egész éjjelre. És egyszer meg hajpakolást (1-2 órára). Hajmosás után mindig befújom hajbalzsammal, a végét hajvégápolóval kenem. Szedek szépségvitamint. Mindennap eszem elég sok gyümölcsöt, igaz nem iszom nagyon sokat.
Hajvasalót (majdnem fél éve nem használok, csak nagyon nagyon ritkán, június óta kb. 3-szor használtam 150 fokon, de előtte hővédőt raktam rá).
4 hónapja nem vágattam a hajamból, mert növesztem, de most lehet, hogy mégis ráveszem magam, hogy egy kicsit vágassak. :)
ricinust max kétszer lehet használni egy héten mert attól függetlenül hogy olaj, szárítja a hajat.
nekem azóta kezdett törni a hajam vége amióta bekentem ricinussal. azóta a hajvégemet kihagyom a műveletből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!