Mi az istentől törik még mindig a hajam? Mindjárt sírva fakadok komolyan.
Garnier sampon, és Garnier szőkék számára kifejlesztett hajbalzsam.(az sem számít, ha fekete a hajad. ez a jó balzsam és kész.) Rajta hagyod a balzsamot fél óráig. Kiöblíted. Nem szárítod meg hajszárítóval.
Hetente maximum 2x mosol hajat.
Minden rendben lesz.
kenjek akkor még balzsamot is rá? Mi a sorrend? sampon-balzsam-pakolás?
És mit kezdjek a hajammal? mert hallottam,hogy felkötni se ajánlatos ilyen sérült állapotba mert mégjobban megtöri a hajszálat a gumi.Kiengedni biztos hogy nem fogom mert úgy tragédia.De akkor mit tegyek vele?
Jólvan.Most csak azt fogom nézni,hogy mi a jó a hajamnak.
Ricinus olajról mi a véleményetek? Hallottam nagyon sok negatív dolgot róla.Valakinek jobban hullott mint nőtt. Mivel gyorsítsam a növekedést?
Holnap megyünk elvileg Balatonra,és semmi nincs amivel feltűzhetném...
Igen. Sampon-balzsam-pakolás.
És a Garnier balzsam tényleg nagyon jó.:)
Nekem azóta nem törik a hajam, mióta nem használok sem sampont, sem hajbalzsamot, csak natúr szappant (én csinálom), és almaecetes öblítést. Előtte bármilyen pakolást használhattam, mindig szétálltak a hajvégeim. Pedig sosem vasaltam.
Valószínűleg egy darabig még kínlódni fogsz a hajaddal, hiszen az egész szálat tönkretette a vasalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!