Csajok szerintetek?
Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon szeret fodrászkodni, gyakran megcsinálja a hajam. De néha olyan frizurákat csinál, amikről nem is tudom mit gondoljak. Nem akarom megbántani azzal, hogy azonnal kibontom. itt van pár kép írjátok már meg, hogy szerintetek, ezek alkalmasak-e utcai viselésre, vagy munkába el lehet-e így menni:
2012. aug. 7. 14:26
1/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan, nagyon kreatívak. Én nagyon tudnék örülni, ha valaki reggel pikk-pakk megcsinálná így nekem, és nem kéne az unalmas gumizott lófarokkal elindulnom.
2/8 anonim válasza:
Igen, nagyon jók, s mér ne lehetne így elmenni bárhova is.
Meg nem unalmasak, én is örülnék, ha ilyen kreatív lenne a "fodrászom".:)
4/8 anonim válasza:
az tény, h nem átlagosak. de szerintem nagyon-nagyon szépek:).
5/8 anonim válasza:
Én nagyon örülnék, ha ilyen hajakat csinálna nekem valaki:D De modnjuk ahhoz még nőnie is kell. Amúgy meg most a fonás nagyon divatos lett, szóval egyáltalán nem gáz, sőt:)
6/8 A kérdező kommentje:
Rövid hajakból is eszméletlen fonásokat tud kihozni. El se hinnétek milyen jókat.!
2012. aug. 7. 14:55
7/8 anonim válasza:
Teljesen alkalmas viseletek akárhova. Mellesleg, ha tényleg ilyen jókat vagy hsonlókat hoz össze a barátnőd, innen gratulálok neki. Gyönyörűek ezek a frizurák :)
8/8 anonim válasza:
Mindkét frizura gyönyörű. A második szerelem volt első látásra. :$
Szerintem simán jó bárhova, nagyon csinos, szép és kevés eséllyel találkozol még egy ilyen frizurával a nap folyamán.
Nagyon ügyes a barátnőd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!