Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok! Miért vagyok attól...

Csajok! Miért vagyok attól férfiatlan, ha szőrtelenítem magam intim területen?

Figyelt kérdés

Ha szőrös a hónaljam, péniszem, vagy az ánuszom környéke, egyszerűen nem bírok megmaradni! Én az arcom mellett ezt a hármat is szőrtelenítem. Azért, mert sportoló vagyok, és igen komolyan csinálom, amit csinálok, viszont az izzadtságtól csimbókos lesz ilyen területeken a szőr, bepálik mindenhol, viszket, még a legújabb dezodor használata és napi 3 fürdés mellett is. Nyáron meg még ha nem is edzek, akkor is, mert egyszerűen meleg van, és a szőr melegen tart mindenütt.

Magyarázzák itt, hogy ettől b*zis vagyok. De miért?

A másik dolog meg, hogy elméletileg egészségtelen. Hát nekem ez sokkal egészségesebbnel tűnik, mint egész nap izzadtság borította intimszőrrel élni, ami bepálik, viszket, stb. Borotválva/gyantázva semmiféle gondom nincs, ki se pattog.

Mégis mindenki lenéz miatta, aki elmúlt 20. Miért?

2012. júl. 25. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, attól, hogy igényesen ápolod a tested és így érzed jól magad, még nem leszel az! Gondolom sokaknak természet ellenesnek tűnik, hogy egy férfi szőrtelenítse magát és azért gondolják ezt.
2012. júl. 25. 08:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal jobban tetszik egy olyan pasi aki szőrteleníti magát, mint az aki tiszta szőr. Ízlés kérdése. Szerintem ez egyáltalán nem b*zis. 23/L
2012. júl. 25. 08:55
 3/6 Dorka970614 ***** válasza:
Én ugyan 15 éves vagyok és lány, de sportoltam 9 évig most kellett abbahagynom és el nem tudom képzelni, hogy nyáron kánikulában szőrtelenítés nélkül például hogy lehet tűző napon 2-3 órát edzeni..Szóval én megértelek, és szerintem ha így jobban érzed magad, akkor a barátnődet úgyse fogja zavarni, ha szeret. Más vélemény meg mit számít abban, hogy borotválod az intim területedet?!:D Ne is figyelj a beszólásokra..!
2012. júl. 25. 09:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Eddig max öltözőkbe kaptam beszólásokat hogy "csupasz csiga". Érdekes hogy egyedül nekem volt barátnőm :D Most sajna nincs :( Meg itt is olvasom néha, hogy így bu.zis, úgy bu.zis, meg természetellenes, egészségtelen. Néha még azt is, hogy biztos csak divatból csinálja mindenki. Hát nem.
2012. júl. 25. 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is szőrtelenítem magam,sőt én nem csak az általad említett helyeken,hanem az egész felsőtestem,valamint a lábamon rövidre nyírom.Nekem soha semmi problémám nem volt emiatt,nem tapasztaltam,hogy lenéznek,b.zizni meg egyáltalán nem.Vicces beszólások vannak persze,de például amíg szőrös voltam sokkal inkább cikinek éreztem és akkor jobban be is szólogattak.
2012. júl. 26. 07:48
 6/6 anonim válasza:
Hogy teljesen őszinte legyek én inkább értékelem az ilyen fiúkat. Tényleg ízlés kérdése, de nekem inkább a "csupasz"-ok jönnek be.
2012. aug. 22. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!