Ha a lábamat szőrtelenítem, de a karomat/kezemet nem az hülyén néz ki?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 21:13
1/6 anonim válasza:
nem néz ki hülyén, ha nem feltünően szőrös a karod. vagyis szőke.
2/6 anonim válasza:
Nagyon sokan csak a lábukat szőrtelenítik, a karjukat nem. Nekem elég csúnya, hosszú, fekete szőrök nőttek, ezért leszedtem, azóta kicsit normálisabban néz ki. Amúgy megkérdeztem a barátom, és őt nem zavarja, ha szőrös a karom.:)
3/6 anonim válasza:
Senkit nem zavar ha szőrös a karod, az teljesen normális. Persze ismerek olyan nőt akinek hosszú fekete szőrös az egész karja, na neki nem ártana a gyanta.
4/6 A kérdező kommentje:
nekem szőke hálistennek:)
köszönöm a válaszokat:)
2012. júl. 15. 22:31
5/6 anonim válasza:
A kart általában nem is szőrtelenítik.
6/6 anonim válasza:
szerintem ha szőrtelenítesz, szőrteleníts rendesen. tudom, most mindenki lepontozz, de ha ennyire törődünk a lábunk csupaszságával, akkor miért fogadjuk el, hogy a kezünk szőrös? fekete szőr, szőke szőr, mindkettő látható. igaz, a feketére könnyebb szemet szúrni, de a szőke sem szebb tőle nagyon. persze, ahogy gondolod, de szerintem nem is vesz annyi időt igénybe, hogy pocsékolásnak nevezzük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!