Szerintetek elkezdjem szőrteleníteni a lábamat?
Figyelt kérdés
Mivel szőke a hajam ezért a szőröm is szőke a lábamon, viszont hosszú és mindig össze vissza áll, ami miatt a fényben elég jól látható. A múltkor apukám is megjegyezte, hogy milyen szőrös és szőrteleníteni kéne. Anya meg azt mondta, hogy jaj ne vicceljen már. Most már tényleg nem tudom hogy akkor kéne vagy nem? Mit gondoltok? Előlre is köszi :) 14/L2012. júl. 10. 17:39
1/4 anonim válasza:
ha apad azt mondta akkor szortelenitsd
2/4 anonim válasza:
10 éves korom óta szőrtelenítem a lábam,igaz nekem fekete szőrszálaim vannak,én biztos nem tudnék szőrösen élni..de te tudod
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Mindenkinek ment a zöld kéz. Ez a minimum hogy ilyen kedvesek vagytok és foglalkoztatok a kérdéssel.
2012. júl. 10. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!