Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Körömnövesztéshez valami...

Körömnövesztéshez valami otthoni praktika?

Figyelt kérdés

sokéig konyhán melóztam, ott nem lehetett hosszú köröm, de ha szerettem volna is, a sok zsíroldó és stb kikészítette.

most h már nem melózok ott, meg szeretném növeszteni, és már így is sokkal egészségesebbnek látszik, erősebb is, és szép fehér. nem is lakkozom, mert olyan jó nézni, hogy ilyen szép. viszont szeretném gyorsan megnöveszteni,mert szombaton esküvőre megyek, és nagyon csúnya a kezem, nagyon vaskos ujjaim vannak, és gondoltam a hosszú szép köröm kicsit megnyújtja az egész kezem. viszont eddig ahányszor kicsit jobban megnőtt, kettévált, és szabályosan le tudtam tépni a felső réteget:S most olvastam h az a-vitamin hiánya szóval ez ellen már tudok tenni, de megtudnám valahogy ilyen rövid idő alatt növeszteni? méz nem jó rá?

2012. aug. 6. 12:57
 1/8 szilvásgombóc válasza:
100%
Az fontos hogy ne legyen sokat vizbe mert az megpuhitja és hamarabb letörik. Vannak olyan körömlakkok amik megnöveztin a körmöt. És ha nincs ilyen körömlakkod akkor is kend be mert levédi a körmöd. Ne rágd a körmöd! Egyél 2 adag fehérjét egy nap. és ha mosogatsz hordj gumikesztyűt. Gyakran reszeld ezáltal jobban megelőzheted letörését. Soha ne reszeld meg a körmöd oldalait ez fertőzéshez vezethet, és komolyan meggyengíti a körmöd. Ne használd a körmöd szerszámként!
2012. aug. 6. 13:20
 2/8 A kérdező kommentje:
hogy érted, hogy egyek 2 adag fehérjét naponta?
2012. aug. 6. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:

jahhh.. hát ez elég konkrét megfogalmazása a mennyiségnek...

A moyra algás kalcium zseléje nagyon jó,

meg az olívaolaj és ricinusolaj is csodákat tesz a körmökkel-az olíva erősíti, táplálja, a ricinus is, de az meg gyorsabb növekedést is eredményez!:-)

Esténként bekencézed velük és kész!:-)

2012. aug. 6. 18:36
 4/8 szilvásgombóc válasza:

Úgyértettem h egyél 2 adag fehérjét naponta. mert a hús a hal a tejtermékek a szója és a lencse mind segítenek hogy erős és egészséges körmünk nőjön.

Ja és ez nem tartozik az ápolásához de ettől is szebbnek fog tünni a körmöd: Ha kicsi a kezed, mandula alakura formáld a körmöd.

Ha rövid, széles ujjaid vannak, szögletes szélü, ovális körmöket alakits ki.

Ha nagy a kezed vagy szélesek a körmeid, próbáld meg lekerekíteni a körmök széleit.

2012. aug. 7. 06:06
 5/8 anonim ***** válasza:

A 2 adag akkor sem konkrét mennyiség te süki-bóki!!!:)

Ha 2 adag, az akkor legyen konkretizálva: pl. 2x 10 dkg csirkemell, vagy 50 gr fehérje(ez a 2 egyébként ugyanaz), vagy én nem tudom, de ezt így nem szoktuk írni, mert nincs értelme...

Egyél meg egy 25 dkg-os túrót, meg napi 10-15 dkg csirke-vagy pulykamellet.

De körömnövesztéshez megintcsak nem szoktuk a táplálkozást igazítani.

Maga a fehérje tényleg jót tesz a körmöknek, deee...

Na mindegy, értitek nah..

2012. aug. 7. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
(előző vok és 3-as, 5-ös voltam)
2012. aug. 7. 14:24
 7/8 szilvásgombóc válasza:
jól van. Az a lényeg hogy egyél belőlük és szépek lesznek a körmeid. Konkrétabban nem tom.
2012. aug. 8. 07:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Na kipróbáltad valamelyiket?
2012. aug. 14. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!