Lányok, segítség! Milyen jól bevált gyorsan ható hajnövesztő szereket tudtok?
16/L
a hajamat nem rég levágattam és nagyon megbántam, most alig ér vállig.:// ricinus olajon kívül mit tudtok ajánlani? :(
nektek milyen csodaszerek váltak be ?
lehet sampon, balzsam, hajszesz, pakolás, vagy bármi...
minden válaszolónak megy a zöld.:)
-Egészséges élet mód - sok mozgás, sok víz, sok gyümölcs!
-Bánfi hajszesz
-hajszárító, hajvasaló elhagyása (minél ritkább használd őket)
köszönöm.
még jöhetnek ötletek..:)
Photoshop :P
Amúgy volt valami kávés pakolás nem tudom a receptet csak hogy a kávéban lévő csersav serkenti...és egyszer próbáltam ki zacos kávéval...hát mire a szemeket kiszedtem a hajamból majd a kádból is mindenhonnan leküldtem őket a lefolyón....borzalom volt nem tudom az instant kávé jó-e...
Az a baj a ricinusolajjal, hogy alig lehet kiszedni a hajból. Egy órát hagytam a fejemen, négy soron mostam meg és még mindig volt benne. És hát persze az ember nyúlkál a hajához, másnap mindent vékony olajréteg borított, amit megfogtam. Minden hátulütőjével együtt szuper anyag ez a ricinus, puhává tesz és növeszt, de inkább akkor érdemes használni, mikor 1-2 napig biztosan senki sem lát majd minket.
Az ilyen tanácsok, hogy igyál sokat meg satöbbi, mind hülyeség, nyilván senki sem hagyja magát szomjazni, éhezni. A fejbőr masszírozása viszont akár érhet is valamit, serkenti a vérellátást. Valamint győződj meg arról, hogy nincs semmilyen bőrbetegséged - nagyon gyakori például a sheborrea, lehet, hogy észre sem veszed és mégis ott van -, mert azok is mind rossz hatással vannak a növekedő hajszálakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!