Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bevált hajnövesztő szerek?

Bevált hajnövesztő szerek?

Figyelt kérdés
nem azokra vagyok kiváncsi h " két hónapja szedem és várom a hatását " hnem ami tényleg bavállt
2011. júl. 3. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Tudod az oldalon minimum 100 hajnövesztős kérdés van amire mind válaszoltunk. Ott van oldalt a kereső
2011. júl. 3. 21:40
 2/6 A kérdező kommentje:

jah csak mondom , engem nem azok érdekelnek amik

húú szerintem ez használ , állítólag ez használ nem ezek érdekelnek...

2011. júl. 3. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
idő..ápolás..hidd el többet nem tehetsz. Próbáltam ricinusolajat, hajvitaminokat. egyik sem segített semmit.
2011. júl. 3. 22:21
 4/6 A kérdező kommentje:
nemlehet hhogy génektől is függ hiszen vanakinek beválik vanakinek nem ..
2011. júl. 3. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
27%
Nekem sem segített semmi, pedig szinte mindent próbáltam (ricinus, hajszeszek, samponok, vitaminok,...). Még a vitaminok hatottak leginkább, de ott sem volt olyan hú de bámulatos az eredmény. Ha lenne csodaszer nem siránkozna mindenki, hogy hogyan növessze meg a haját.
2011. júl. 4. 07:35
 6/6 anonim ***** válasza:

A ricinusolaj!Plusz reavlid és igyál sok vizet.

Nekem ezek extrémen megnoveszették a hajamat 3 hónap alatt nott 5 cm-t.Brutális én is alig hitemm a dokumentáló fotoknak amiket készítettem.

A riciolajat uyg ekll használni hogy SZáRAZ hajadat kifésulod és teszel a kezedbe kozepes adag olajat majd jol beledorszood a fejborodbe hogy MINDENHOL olajos legyen!

Ezután veszel a kezedbe még egy kis olajat és azt meg a hajvégekre és az egész hajhosszra teszed-A fényes hatás érdekében.Már ez elso alkalmonál puhább a hajad.

2013. febr. 27. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!