Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajnövesztő szerek vannak?

Milyen hajnövesztő szerek vannak?

Figyelt kérdés

Szeretnék mell allatti hajat,de nem tudom,h milyen hajnövesztő szerek vannak.Olyat szeretnék ami hatásos és nem is drága.A rossmannba lehet ilyet kapni?

A válaszokat előre is köszönöm!!!

2010. szept. 5. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a rossmannba vettem Herba Vita-t, olyan 500-600 körül volt, ez elég jó.

De ami tuti az a ricinus olaj!

2010. szept. 5. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg a ricinusolaj a legjobb. Gyógyszertárba kaphatod párszáz forintért.
2010. szept. 5. 16:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
és a ricinus olajat hogyan használom?
2010. szept. 5. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy kell csinálni(én hajhosszomra), hogy 3 evőkanál ricinusolajat összekeverek 1 evőkanál étolajjal, felmelegítem(gőz fölött, jénai tál tetejében. . :)-nekem ez vált be a legjobban. . :))de csak éppen melegre, és azután elkezdem felkenni. . először megpóbálom a fejbőrre(és kicsit masszírozni, hogy serkentsem), de végül az lesz, hogy mindenhová kerül. . . és végül is az nem is baj, mert akkor lesz nagyon szép fényes és egészséges a haj. . . . :)

Utána teszek rá egy szatyrot vagy zuhanysapit, hogy semmi ne legyen olajos, és rá egy törölközőt. . . kicsit lehet hajszárítózni is, mert az jót tesz neki. . .

Van aki ebben a turbánban alszik, van aki napközben több órát hagyja rajta. . . én is e mellet vagyok, mert nem tudnék ilyen izével a fejemen aludni. . . . :P

Végül ki kell mosni, lehet 3x is, mert kicsit nehezen jöhet le(sokan ezt mondják), de nekem nem vészes, én 2X mosom. . . . és látod, 1 hónap alatt több centit nőtt. . . . :)

Szóva csak ajánlani tudom!!!!!!!:D"

2010. szept. 5. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
2010. szept. 5. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ricinusolajos pakolás, 5 órát hagyd a fejeden, legább heti 2x, olyan jó másfél-két hónap után már látni a változást, emelett fontos, hogy sok vitamint egyél, pl. napi egy répa is serkenti, plusz a csalántea is :) amúgy olyat is hallottam, hogy a panthenol (égési sebre való) sprayt olivaolajjal összekeverve kell 20-30 percig a hajunkon hagyni, ezt fodrász mondta, sok sikert, amúgy még hány centi kell?
2010. szept. 5. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én is köszönöm a válaszokat :) kipróbálom
2010. szept. 5. 18:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!!!

Szerintem kipróbálom a ricinusolajat!

2010. szept. 6. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!