SEGÍTSÉG! Nem jön le a gyanta. Valami praktika?
Figyelt kérdés
a VEET SZAR MÁRKA! SOKSZOR CSALÓDTAM! KERÜLD EL!2012. júl. 26. 18:11
1/6 anonim válasza:
úgy érted,hogy amikor lerántod gyantás marad a lábad? ha így érted,akkor sima étolajjal (ha bőrápoló olaj híján vagy) átitatott vattakoronggal le tudod szedni. dörzsölgesd és lejön. ez tuti recept!:)
2/6 A kérdező kommentje:
gyantázás utáni olajjal nem jön le
2012. júl. 26. 18:26
3/6 anonim válasza:
Gabi baba olaj! tuti siker :) igen a veet a legrosszabb én az olcsó hagyományos gyantát szoktam venni 300 ft-ért vagy 400 már nem emlékszem pontosan.ezzel legyantázom mind két lábam combom karom.ráadásul nekem erős barna szőröm van.Külön veszek hozzá gyantacsíkot 450 ft 100 db és több mint másfél évig elég.ha egyszer legyantázom még a gyantába is marad és csak felkell melegitenem:)) csak ajánlani tudom.
4/6 anonim válasza:
gabi is jó, vagy sima étolaj is csodákat tesz
5/6 A kérdező kommentje:
próbáltam olajjal de sehogy se jött le, aztán gondoltam megpróbálom sebbenzinnel és az lehozta
2012. júl. 27. 15:31
6/6 anonim válasza:
Én amikor gyantázok olajos törlőkendőt használok, ami tökéletesen eltávolítja a gyantát és regenerálja a bőrt. Olajos törlőkendőt én a rossmanból szereztem be, de a gyantához is adnak általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!