Lányok! Szeretném "ott" legyantázni magam. Eddig borotváltam, de már nem akarom. Nagyon fog fájni? Ha igen valami praktika, hogy kevésbé fájjon?
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 20:49
1/5 anonim válasza:
először szerintem menj el kozmetikushoz, ő profi. amúgy igen, mivel eddig borotváltad, elsőre nagyon fájni fog, de aztán már annyira nem. kitartás :)
2/5 anonim válasza:
egy laikusnak nem egyszerü könnyü véraláfutást csinálni. elég nehéz magadnak mivel angyon ki kell fesziteni és az sem mindegy hogy huzod. Elöször gyakorolj mondjuk lábon, bár az joval könnyebb mivel ott nem kell igazán kifesziteni. Sok laikusnak már az sem egyszerü igy nem is probálkozik a fazonnal.
3/5 anonim válasza:
"ott" nálam a cukorgyanta vált be. Szinte teljesen fájdalommentes és gyors. Ami a legjobb, hogy nincsenek utána apró piros pöttyök! Ja és fillérekből otthon is elő tudod állítani.
4/5 anonim válasza:
eleinte fáj, de meg lehet szokni..és szerintem egy arctisztítás sokkal fájdalmasabb :D amúgy én kozmetikushoz járok, szépen megcsinálja mindig 2000 Ft-ért
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D Azon kívül mindenhol gyantázok.
2012. júl. 21. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!