Magyarázzátok már meg, hogy mi értelme van a raszta frizurának?
Figyelt kérdés
Aki ezt kitalálta,az valami beszűkült elméjű ember lehetett.Miért kell egy szép hosszú hajat így tönkretenni?Előbb-utóbb megunjátok,és a végén már csak az olló segít a sérón.Megéri ez az egész?Szerintem nem!2012. aug. 5. 17:29
11/17 anonim válasza:
Teljesen értelmes választ adtam: pontosan azért tetszik nekik, amiért neked meg a hosszú egyenes haj. Ízlésnek hívják. Neked miért tetszik, hogy vállig érő a hajad? Most mondjam én is rá, hogy milyen undorító, mert se nem hosszú, se nem rövid, sz@rt sem lehet vele csinálni, csak tipikusan az a kényelmes frizura? Mert pl nekem majdnem derékig érő hosszú hajam van (nem raszta!), de néha erre is kapok megjegyzéseket, hogy miért olyan hosszú meg ilyenek. Miért, miért: mert ez tetszik mondjuk? Képzeld, ha mindenki olyan lenne, mint Te, most jobb lenne? Örülnél, ha csak 1 lennél a tömegből és semmi különleges nem lenne rajtad? Gondolom nem... azzal, hogy itt kritizálsz másokat ismeretlenül, pedig csak magadat minősíted. Nem az a hülye, aki raszta hajat csináltat, hanem az, aki egy frizura után így megítél embereket. Hát gusztustalan egy élőlény lehetsz.
12/17 anonim válasza:
És az előzőnél a pont!:)) Kedves kérdező, Te? Te rocker? Na gondold át még egyszer, és menjél vissza Züsztinhez. Amúgy meg kaptál egy normális választ, ne pattogj, egyedül mi pattoghatnánk a minősítéseid miatt!:))
13/17 anonim válasza:
Kedves kérdező,a raszta az egy life style.Aféle lázadás,a lélek tükre.Azok az emberek akik ilyet csinálnak azoknak szabad a lelke és sz*rnak a mindennapok hülyeségére,nem parancsol nekik semmi,SZABADOK.Ezeknek az embereknek van PERFORMANSZA van ÉLETE és VAN ÉRTELME továbba nem beszarni gyennyes kis sz*rházi nagypofájú köcsögök.És ebbe a k**** életbe megtanultak nem azon aggódni h ha rosszul szóltak hozzájuk akkor már nem indulnak az akasztófára megölni magukat.
14/17 anonim válasza:
Aki szereti, hordja.
Önkifejezés, a "vallásod" kimutatása. Akiknek dreadlock frizkója van nem fél megmutatni, mit szeret igazán és nem áll be a sorba, nem lesz klónozott robot.
15/17 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ideje végre tiszta vizet öntenem a pohárba.Nem igazán szeretek cirkuszt csinálni,de ezzel a kérdéssel úgy látom sikerült.Elég hülyén fogalmaztam meg az egészet.
2012. aug. 6. 21:49
16/17 A kérdező kommentje:
Akinek ezzel a lelkébe gázoltam azoktól szeretnék bocsánatot kérni,talán még nem késő.Az az igazság,hogy én először ilyen frizurát amikor megláttam,sokáig nem tudtam elképzelni milyen haj van az illető fején.Azt is később tudtam meg,hogy raszta.Azóta keresem a választ a kérdésemre,kaptam is egy jópár zuhanyt teljesen jogosan ebben a rovatban.Mégegyszer,ne haragudjatok,és akinek raszta frizurája van az viselje egészséggel!Egyébként visel néhány metálzenész ilyen sérót,mondjuk a Korpiklaani énekese,aztán Chris Barnes(six feet under),és Max Cavalera(soufly).
2012. aug. 6. 22:06
17/17 anonim válasza:
nézz utána az eredetének!!! sötét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!